Siste nytt om Korona viruset og tiltak hos Eventus

• Ledige barnehageplasser fra august 2021

August 2021 begynner førskolebarna på skole og vi får ledige plasser i alle våre barnehager.
    Husk å søke plass før 1. mars!

• Da Eventus møtte sykehusklovnene

EVENTUS GIR TILBAKE - Eventus barnehage samler årlig inn penger til et godt formål. I år samlet vi inn 60 825,- til sykehusklovnene på Haukeland :-)

• Eventus barnehage på sosiale medier

Dere finner hverdagsglimt fra barnehagens indre liv på både Facebook og Instagram.

• Midtun Barnehage As

Midtun barnehage ble ferdig bygget sommeren 2006, og ligger på toppen av Midtunhaugen i et flott og variert område. Vi grenser til friareal og gamle Nesttun militærleir. Barnehagens tomt er variert og godt utstyrt med utfordrene lekeapparater og egen kunstgressbane. Området er opplyst med flombelysning om vinteren. Vi disponerer egen båt og buss.

• Tiriltoppen Barnehage As

Tiriltoppen barnehage åpnet i 2003 og ligger i naturskjønne omgivelser på toppen av Søråshøgda i Bergen. Vi har 5 avdelinger hvorav 2 er 0-3 års avdelinger, 2 er 3-6 års avdelinger og 1 er utegruppe for 4-6 åringer.

• Kvernslåtten Barnehage As

Kvernslåtten Barnehage AS er en barnehage som ligger i nybyggerfelt med rekkehus og eneboliger. Siljustøl med tilhørende skog ligger i umiddelbar nærhet og utgjør en viktig ressurs for barnehagens etablering og utvikling som natur og friluftsbarnehage.

• Eventyrdalen Barnehage As

Eventyrdalen barnehage startet opp med ny eier i september 2011 og er organisert som en avdelingsbarnehage med to avdelinger, en avdeling for ett og to åringer og en avdeling for tre, fire og femåringer.