/>

Eventus barn søker dyktige ansatte

Vi har ledig stillinger i Eventus Borgafjell barnehage i Bjørnafjorden, Eventus Solahagen barnehage i Sola kommune, Eventus Kvernslåtten barnehage og Eventus Eventyrdalen barnehage i Bergen.

Vi har ledig to stillinger som barnehagelærer i Eventus Borgafjell og en som fagarbeider eller pedagogisk medarbeider. Alle stillingene er års vikariat i 100% med oppstart 01.08.2022. Søknad sendes til borgafjell@eventusbarnehage.no snarest. 

Vi har ledig tre faste stillinger 100% i Eventus Sola barnehage i Sola kommune. En stilling som pedagogisk leder, en som barnehagelærer og en som fagarbeider eller pedagogisk medarbeider. Oppstart etter avtale. Søknad sendes til solahagen@eventusbarnehage.no snarest.   

Vi har ledig to stillinger i Eventus Kvernslåtten barnehage. En barnehagelærer stilling, vikariat fra 1. juni til 25. oktober 2022 og et års vikariat som fagarbeider/pedagogisk medarbeider fra 15. april 2022. Søknad sendes til kvernslåtten@eventusbarnehage.no

Vi har en fast stilling i 100% i som fagarbeider eller pedagogisk medarbeider i Eventus Eventyrdalen barnehage fra 1. august 2022. Søknad sendes snarest til eventyr@eventusbarnehage.no