Har du lyst å jobbe for oss?

Vi har ledig to faste 100% stilling som barnehagelærer i Eventus Kvernslåtten barnehage. En fra februar 2020 og en fra august 2020. Vi har ledig et vikariat i 100% som barnehagelærer fra februar 2020 til august 2020 i Eventus Kvernslåtten barnehage. Søknadsfrist snarest for begge stillingene som er fra februar. Søknadsfrist 1. april for stillingen som er ledig fra august 2020. Vi har ledig et års vikariat i 100% som barnehagelærer i Eventus Eventyrdalen barnehage fra august 2020. Søknadsfrist 01.04.2020.

Aktive barn trenger aktive voksne som sørger for at alle barn opplever mestring, trygghet og glede i hverdagen. Er du ildsjel med skaperglede, har interesse for natur og har energi og evne til å innspirere andre?

Eventus Barnehage As er en organisasjon som eier og driver 8 barnehager. Vi satser høyt på friluftsliv og kosthold i våre barnehager. Barnehagene har anerkjennelse som grunnholdning i alle møter med barn. Eventus barnehage as har en klar oppfatning om at det å ha rollemodeller av begge kjønn er til det beste for barn og vi oppfordrer derfor menn til å søke. Vi har som målsetning å ha minst 50% pedagoger og minst 40 % av hvert kjønn blant de ansatte, i alle Eventus barnehager.

Vil du også være med å oppleve hverdagsmagi hver dag og skape verdens beste barnehager? Send oss en søknad og cv til eventus@eventusbarnehage.no  Har du spørsmål kan administrerende direktør Thomas Hopland kontaktes på 95992323