Eventus Borgafjell barnehage

Borgafjell Barnehage ligger i vakre naturomgivelser like ved Borgafjellet i Os kommune. Med naturen som nærmeste nabo er lek i naturen og læring gjennom opplevelser et hoved- satsningsområde for barnehagen.

Eventus Borgafjell barnehage ble bygget i 2013 og overtatt av Eventus barnehage 20. mars 2019. Barnehagen har 7 aldersdelte avdelinger og plass til 120 barn.

I tillegg til fokus på naturen som en læringsarena, så har barnehagen fokus på kosthold og har egen kokk som serverer 3 næringsrike måltider for dagen som er laget fra bunnen av. Fra høsten 2019, vil barnehagen har 50% pedagogtetthet og en ny 17 seter minibuss  for å kunne gi barna enda flere gode opplevelser.

Barnehagen har ledige barnehageplasser. Dere er hjertelig velkommen til å få en omvisning i barnehagen og hilse på oss.