• Eventus er på utkikk etter pedagoger

Vi har ledig to faste 100% stillinger som barnehagelærer i Eventus Kvernslåtten barnehage. En fra februar 2020 og en fra august 2020. Vi har også ledig et vikariat i 100% som barnehagelærer fra februar 2020 til august 2020 i Eventus Kvernslåtten barnehage.

Vi har ledig et års vikariat i 100% som barnehagelærer i Eventus Eventyrdalen barnehage fra august 2020.

Søknadsfrist snarest, for begge stillingene som er ledig fra februar. Søknadsfrist 1. april, for stillingene som er ledig fra august 2020.

• Da Eventus møtte sykehusklovnene

EVENTUS GIR TILBAKE - Eventus barnehage samler årlig inn penger til et godt formål. I år samlet vi inn 60 825,- til sykehusklovnene på Haukeland :-)

• Eventus barnehage på sosiale medier

Dere finner hverdagsglimt fra barnehagens indre liv på både Facebook og Instagram.

• Førskoletur til Gulen – Et slags reisebrev fra Midtun og Eventyrdalen barnehage

Forsommeren er tiden for en milepæl for førskolebarn i Eventus-barnehager. Våre eldste barn står på terskelen av et nytt kapittel i livet sitt; etter sommeren skal de være skolebarn. Men først skal de på overnattingstur til Gulen.

• Slaget på Vågen - En utstilling på Sjøfartsmuseet

Torsdag 7. mai var det duket for offisiell åpning av vårens store prosjekt i førskolegruppen til Kvernslåtten barnehage. Tilstede var den britoske og nederlandske konsulen, representanter for Den nederlandske forening.
    Her var foreldre, og besteforeldre. Og ikke minst, barn fra samtlige Eventus barnehager.

• Kaptein Krabbe & sjøstjernene

Eventus Barnehage har startet et unikt samarbeid med Gulen dykkesenter. Prosjektet heter «Kaptein Krabbe og sjøstjernene» der Eventus stiller sine pedagoger til disposisjon for dykkeglade foreldre som ellers ikke får mulighet til å dyrke hobbyen sammen.

• Midtun Barnehage As

Midtun barnehage ble ferdig bygget sommeren 2006, og ligger på toppen av Midtunhaugen i et flott og variert område. Vi grenser til friareal og gamle Nesttun militærleir. Barnehagens tomt er variert og godt utstyrt med utfordrene lekeapparater og egen kunstgressbane. Området er opplyst med flombelysning om vinteren. Vi disponerer egen båt og buss.

• Tiriltoppen Barnehage As

Tiriltoppen barnehage åpnet i 2003 og ligger i naturskjønne omgivelser på toppen av Søråshøgda i Bergen. Vi har 5 avdelinger hvorav 2 er 0-3 års avdelinger, 2 er 3-6 års avdelinger og 1 er utegruppe for 4-6 åringer.

• Kvernslåtten Barnehage As

Kvernslåtten Barnehage AS er en barnehage som ligger i nybyggerfelt med rekkehus og eneboliger. Siljustøl med tilhørende skog ligger i umiddelbar nærhet og utgjør en viktig ressurs for barnehagens etablering og utvikling som natur og friluftsbarnehage.

• Eventyrdalen Barnehage As

Eventyrdalen barnehage startet opp med ny eier i september 2011 og er organisert som en avdelingsbarnehage med to avdelinger, en avdeling for ett og to åringer og en avdeling for tre, fire og femåringer.