Eventus er på utkikk etter pedagoger

Vi har ledig fast stilling som barnehagelærer i Eventus Valen fra 3. januar 2022. Vi har ledig en fast stilling som pedagogisk leder i Eventus Sartorlunden i Øygarden kommune fra 3. januar 2022 og ledig et vikariat som pedagogisk leder fra 1. mars 2022. Vi har ledig vikariat som barnehagelærer i Eventus Solahagen i Sola kommune fra 3. januar 2022. Alle stillingene er i 100% og søknadsfrist snarest.

Er du en som vil være med å skape hverdagsmagi hver dag, og bidra til å skape verdens beste barnehager?

Send oss en søknad på hopen@eventusbarnehage, merk søknaden med den barnehagen du søker til.  Vi oppfordrer menn til å søke.

Har du spørsmål så ta kontakt med styreleder Kjetil Tuvin Hopen på 928 20 340.

Eventus er en non-profitt organisasjon som eier og driver 8 natur og frilufts-barnehager.

I tillegg til friluftsliv, har vi et særlig fokus på kosthold og likestilling, og vi har anerkjennelse som grunnholdning i alle møter med barn.