Da Eventus møtte sykehusklovnene

EVENTUS GIR TILBAKE - Eventus barnehage samler årlig inn penger til et godt formål. I år samlet vi inn 60 825,- til sykehusklovnene på Haukeland :-)

Over er utdrag fra Fanaposten 12.02.19 om da Eventus møtte sykehusklovnene!

"Vi vet at dere gjør sånn at barna ler"

Utdrag fra Barnehage.no

Mens Eventus barnehagene ifjor samlet inn penger till å bygge gapahuk på Smøråsfjellet, var det i år Sykehusklovnene som har fått en flott pengegave fra barnehagene.

Det var fire ivrige fireåringer som fikk æren av å dra til sykehuset og besøke sykehusklovnene. De hadde et viktig oppdrag, nemlig å overrekke gavekortet på 60 825 kroner fra alle Eventus barnehagene.

Barna undret seg sammen på kjøreturen og lurte på hvordan klovnene så ut og om de var skummel. Inne i foajeen fikk et av barna øye på en klovn på en sparkesykkel, "OJ DER ER EN TIL". To klovner som sparket rundt og spurte alle forbipaserende om de var barnehagen. Et av barna vinket etter sykehusklovnene og sa "Hei, vi er barnehagen!"klovnene sparket bort i fullfart og hilste på kulest mulig måte, og noen av barna ble så forfjemset at de glemte navnet sitt. Klovnene var superglad for å få besøk, og lurte på hvorfor barna var kommet. "Vi har med penger" Hvorfor det" spør klovnene. "Vi vet hva at dere gjør sånn at barna ler", og gavekortet ble overlevert.

"Sykehusklovnene gjør sånn at barna glemmer at de er syk" "Sykehusklovnene gjør sånn at barna blir glad" Klovnene gikk nesten ut av sitt gode skinn, først leste de 60 kr, NEEEI 60 825,- TUSEN MILLIOENER TAKK!" "Hvor har dere fått alle pengene fra?" "Vi har solgt ting på høstmarked, eplekake vi har bakt. Vi har plukket epler fra Hardanger"

Det ble tid for litt ablegøyer, og klovnene fortalte hva de gjorde på sykehuset for barna. Etter mye latter og gode opplevelser, var det tid for å la klovnene fortsette jobben på sykehuset med å få enda flere barn til å le og glemme at de er syk!

"Jeg trodde klovnene var skummel, men det var de ikke. Det var kjempegøy" sa en av barna så fint!